Geen velden gevonden.

 

Vrijdagavond 28 oktober is Ivo Ouwerkerk bij ons te gast als spreker. De BCB-avond wordt gehouden in het interieurcafé van Pilat & Pilat in Twijzel. Meld je alvast aan!

 

Wie is Ivo Ouwerkerk?

Ivo Ouwerkerk is oprichter van het Bureau voor Anders Denken. Ivo noemt zijn lezing liever een houthakkersconferentie. Net zoals de houthakker zijn bijl moet scherp houden, moet de ondernemer zijn geest scherp houden. Helaas weerhoudt de waan van de dag velen ervan om stil staan bij wat hen beweegt. En als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg. Zijn motto is daarom: ‘Anders doen begint met anders denken.’

 

Daadkracht, avontuur en ondernemerschap
In de afgelopen 15 jaar heeft Ivo meer dan 10.000 uur gewijd aan het trainen, coachen en inspireren van ondernemers en professionals. Iedere week schrijft hij een column die aan het denken zet. Zijn boek ‘Houthakkers en Brokkenmakers’ is prikkelend geschreven. Tijdens zijn lezingen presenteert hij zijn ‘harde’ waarheden over persoonlijke groei & ondernemerschap en vraag hij zijn publiek deze te toetsen aan hun eigen werkelijkheid. Of je nu 25 of 45, werknemer of ondernemer bent, iedereen kan meer daadkracht, avontuur en ondernemerschap in zijn leven gebruiken. Een heel klein beetje meer lef maakt een wereld van verschil bij alles wat je doet. Ivo vindt het zonde om alle lessen voor zichzelf te houden.