Tom Coronel komt naar Buitenpost!

Na Toon Gerbrands, Jos Burgers, Jan van Setten, Henk de Jong en Björn Kuipers is het nu de beurt aan Tom Coronel om de BCB-leden te boeien. Coronel is een veelgevraagd spreker, donderdag 7 november komt hij naar Buitenpost.

 

Autocoureur Tom Coronel racete in grote kampioenschappen over de hele wereld. Daarnaast is hij bekend als presentator van autoprogramma’s en bovendien een gedreven ondernemer. Hij vertelt graag over zijn autocarrière, het ondernemerschap en de overeenkomsten tussen deze twee disciplines. Het racen werd Tom Coronel en zijn tweelingbroer Tim, door hun vader met de paplepel ingegoten. Vanaf 1990 was Coronel actief in diverse raceklassen op het hoogste niveau. Zo kwam Coronel via kampioenschappen in Nederland en Duitsland in Azië terecht. De coureur reed vijf jaar lang kampioenschappen in Japan. Zo was hij actief in de Japanse Formule 3, Het Formula Nippon Kampioenschap en de International Masters of Formula 3.

 

Leden van de BCB kunnen gratis deelnemen, een introducee meenemen is mogelijk. De kosten bedragen dan €25 per persoon. De avond is inclusief hapjes en een aantal consumpties.


Aanmelden voor Tom Coronel