Op vrijdag 4 november houden we de ‘Clubrally Buitenpost’. Leden van de businessclub en sponsoren van de voetbalclub nodigen we van harte uit om mee te doen.

De start van de rally is bij de kantine van VV Buitenpost. Vanaf sportpark De Swadde vertrekken chauffeur en navigator circa 13.30 uur in hun eigen auto voor een prachtige route door de regio. Tijdens de rally is het de bedoeling een onbekende route over de openbare weg correct te rijden. Onderweg kom je langs een aantal controlepunten en opdrachten. Bij de rally gaat het om het samenspel tussen bestuurder en navigator, maar ook om de andere deelnemers te slim af te zijn! Doe jij mee?

De ‘Clubrally Buitenpost’ eindigt ongeveer 17.00 uur bij de kantine van VV Buitenpost. Daar wacht een drankje en heerlijk buffet en is ook de prijsuitreiking. Als je met meer dan twee personen bij het buffet komt dan bedragen de kosten € 25 per extra persoon.

Je kunt kiezen voor deelname aan het hele programma, of alleen voor de Clubrally of alleen de borrel en het buffet. Maak hier je keuze en meld je aan!